Naturánia - Mantova Fűszerolaj Spray

Budafok 1-es postahivatal

web
email
ugyfelszolgalat[kukac]posta.hu
kerület
XXII.
címe
Városház tér 19.
telefonszáma
1/265-5176
gps koordináták
É 47.42643 K 19.04061
megközelítés
47-es villamossal, 33-as, 33E, 58-as, 114-es, 141-es, 213-as, 214-es, 233E, 250-es, 250A, 251-es autóbusszal, 941-es, 973-as éjszakai autóbusszal
nyitva tartás
Hétfő 08:00-19:00
Kedd 08:00-19:00
Szerda 08:00-19:00
Csütörtök 08:00-19:00
Péntek 08:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
változás
-91% az előző hónaphoz

Hol van a(z) Budafok 1-es postahivatal a térképen?

Budafok 1-es postahivatal a térképen

A(z) Budafok 1-es postahivatal értékelései:

5
2020. 11. 11.
kedves Posta,

mai napon JJH30AAAAADE8093540 azonosítóval csomagot adtam fel a Budafoki nagypostán. A címzést a postai dolgozó bevitte a gépbe és kinyomtatta a feladóvevényre. Mpst vettem észre, hogy hibásan töltötte ki ezt és a 239 házszám helyett 2 -t írt.
Többször több telefonszámon próbáltam telefonálni Önöknek, de senki semmilyen telefont nem vett fel. Az ügyfélszolgálatuktól kapott telefonszámot sem vette fel senki.Ott is csupán azt a segítséget kaptam,. hogy személyesen be kell mennem ezt intézni. Ebben a járványos időben ezt nem szívesen tenném ebben a zsúfot hivatalban. Kérem segítségüket és sos visszaigazolásukat, hogy a hölgy a címet helyesen javítsa ki : Kaiser strasse 239. Köszönettel,

Lukács Csilla
1
2020. 09. 23.
Posta honlapja sem jó, mit lehet várni; a Gádor utcai posta Budafok 2 postafiók kb 5 éve (h a nem több) nincs!!!!! Jóreggelt!
A telefon elérhetetlene, miért tartják, inkább ki kellene írni, hogy telefon csak formai előírások kielégítésé céljából van feltűntetve.
1
2017. 12. 11.
2017. nov. 27. óta háromszor tettem panaszt a kézbesítés miatt. A Nemzeti Közmű által, negyedszerre kiküldött, 2017. 12. 04-i befizetési határidejű számlámat a mai napon, 2017. 12. 11-én hozta ki a postás. A narancssárga bélyegzőn 2017. 11. 28 látszik. Az előző, 2017. 11. 20-án érkeztetett levelem 2017. 12. 04-én délután került a postaládámba. A postással ma személyesen beszéltünk, akit hetekig nem láttunk. Ő közölte, hogy 2 hétig szabadságon volt és nem tudja, hogy oldották meg a kézbesítést. Szerintem ez a mentalitás az önök cégétől a tanyavilágban is elfogadhatatlan, nem Budapest 22. kerületében. Az önök által megadott Budafoki 1-es posta telefonszámait napokig csörgettem, senki nem veszi fel.
1
2017. 12. 05.
Tisztel Posta Vezetősége
Panasszal élek hiányossággal kapcsolatban
l. a kézbesítés nem megfelelő, a csekkek, levelek, értesítők késve kerülnek a posta ládába (ha bedobnák), de legrosszabb esetben a kerítés lyukakba dugják be, A szomszéd ház leveleit gyakran hozzánk rakják le. (ha a postaládát használnák látnák hogy a név nincs kiírva). Tudomásunk szerint gyakran váltják a kézbesítőket és nem végzi
el mindegyik a rábízott munkát lelkiismeretesen.
Ezért kérem, kérjük hogy oldják meg ezt a hiányosságot.

2. a postának meg van adva a telefon hívószáma,
amit nem vesznek fel a mai napon reggel 9-órától
hívtam ll-óráig, de sikertelenül, ezért írom le azt amit telefonon szerettem volna bejelenteni. Köszönöm az intézkedésüket. Salamonné
3
2016. 03. 16.
Tisztelt Posta!
Köszönetet szeretnék mondani Balogh Zoltán Úrnak, aki a nehéz terepen végzett sok munka fáradtsága ellenére is udvariasan és készségesen lehetővé tette hogy március 11.-én kézhez kapjam a csekkjeimet, és be is tudjam fizetni még a hosszú hétvége előtt.
Az Ő hozzáállását 10-re értékelném.
Köszönettel,

Mérő Magdolna
1221. Budapest Gerinc u. 16.
1
2016. 03. 10.
Tisztelt Budafoki Posta Vezetője! Tudatom, hogy az önökre bízott kézbesítendő levelek, számlák az érkeztetéstől számított 16 nap múlva kerülnek a postaládámba. (Rózsakert utca 56).Így ma, 2016. 03. 10-én kaptam meg a borítékon február 23-án bélyegzett kommunális adó, valamint a febr. 24-én bélyegzett FŐGÁZ csekkeket. A gázszámlát márc. 7-ig kellett volna befizetnem. Ugyanez történt már januárban is, hogy 2 hét késéssel kaptam meg a csekkjeimet. Sajnos a postaládámon nincs bélyegző, így a szolgáltatóknak hogy bizonyítsam, hogy késve kapom a számláimat. Két napja próbálom telefonon elérni hivatalukat, de egyik számon se veszik fel a telefont. Az ügyfélszolgálatos megpróbált kapcsolni valakinek, persze ez is sikertelen volt.Csak azt akartam kérdezni, hogy ha bemegyek a hivatalba, van-e valaki arra, hogy megkeresse, és odaadja a leveleimet. Bár úgy gondolom, hogy nem ez kellene, hogy legyen a megoldás. Tudom, hogy a körzeti postásunk beteg, de kérem oldják meg a helyettesítését, mert ez felháborító. Tengerentúlra előbb jut el egy levél, mint itt a XXII. kerületben.A Vadlud utcában sem kapták még meg a kommunális adót, amit 02.16-ig be kellene fizetni. KÉREM PRÓBÁLJÁK EZT AZ ÁLDATLAN ÁLLAPOTOT MEGSZÜNTETNI. Köszönettel: Fujt Judit
1
2015. 10. 06.
Tisztelt Postahivatal!

Egy hete próbálom Önöket telefonon elérni de sajnos sikertelen.Kérném legyenek kedvesek kiírni hogy nincs telefonos tájékoztatás vagy nem működnek a telefonok. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Karakterek kiegészítéseként!!!!!!!!!!!!!
10
2014. 05. 08.
Természetesen ez is panasz ügynek indult.Ma beszéltem Séráné Anikóval mert nem jönnek időben a levelek!!
A Hölgy rendkívül készségesen utánajárt a leveleimnek sokkal többet megtéve mint ami a feladata lenne!Köszön szépen!!!!!!!!!!!!!Többet már nem akartam szaporítani a szót de sajnos a program 300 karakternél nem adja alább?????????????????Így most bőven megvan!
2
2014. 03. 12.
Tisztelt Posta!
Kérem ellenőrizzék le, hogy miért nem jár 9 napja a postás a 1221 Budapest Eperszem utcában. Naponta több levelet szoktunk kapni, többször előfordult, hogy rossz címre dobták be a leveleinket. Legutóbb a postás csak 1 sürgős levelet hozott ki azzal az indokkal, hogy nem motorral jár és azt ígérte, hogy a többit másnap hozza. Azóta sem láttuk.

Kérem intézkedésüket, üdvözlettel: Tóthné
1
2014. 02. 28.
Tisztelt Posta!

Rendszeresen mások levelét dobja be hozzánk a postás, mi meg nem kapjuk meg a sajátunkat egy hete. Lehetne intézkedni, látom másnak is ez a panasza.A telefonjukat senki sem veszi fel, hiába próbálkozom.

Üdv:P.Anita
2
2014. 01. 17.
Tisztelt Vezetőség!

Úgy látom hogy csak megerősíteni tudom a korábbi észrevételeket. A mai napon hozzánk is bedobtak idegen levelet amin ráadásul, sem a név, sem a cím de még az utcanév sem stimmelt. Ez egyszerűen felháborító. A múlt héten is 2 db CIB. bankos levél a Rózsakert utcában volt bedobva, holott Névtelen utcai cím volt rajta. Kérnénk a Tisztelt Vezetőséget az ügyek rendezésére, mert ez így tűrhetetlen. Vagy inkább forduljunk a fogyasztóvédelemhez?

Üdvözlettel: Balog Gáborné
1
2013. 12. 20.
Tisztelet Posta!
Felháborító ami, a kézbesítésnél történik! Vártunk tegnap egy csomagot, hogy megérkezzen, egy ideig otthon tartózkodtunk, de dolgunk miatt elmentünk így du. vártuk, a kézbesítési papírt, de nem kaptuk! Következő nap hívott a feladó, hogy megkaptuk e mert romlandó is volt benne és több ezer forintot fizetett, hogy másnap megkapjuk a csomagot! A központban közölték, hogy megpróbálták kézbesíteni, de semmi értesítőt nem kaptunk! A mai nap férjem bement a postára, hogy elhozza a valószínűleg már romlott árut tartalmazó küldeményt, mire közölték nincs meg! Vegyék már komolyan a feladatukat és ne mást károsítsanak meg a maguk hanyag hozzáállásával! Ezt a fejetlenséget ami önöknél történik egy ekkora "cégnél" megalázó magukra nézve!!!!!!!
1
2013. 11. 19.
Édesanyám súlyos beteg, egész nap otthon tartózkodik, viszont a postás már többedik alkalommal csak értesítést hagy a postafiókban, hogy levele érkezett. Nem tud lemenni az emeletről, nem tud elmenni a postára érte csak ha mentő viszi. Ennek a levélnek a kézhezvételétől függ egy számára nagyon fontos egészségügyi segédeszköz beszerzése.
A postahivatalt több alkalommal próbáltam felhívni, hogy megkérjem vigyék fel a levelet, de a telefonvonal folyamatosan foglalt. Miért csak egyetlen egy vonal van megadva egy ilyen nagy postahivatalhoz?????
Pontos nevet és címet magánmegkeresésben adnék, ha visszajelzést kapok. Bővebb cím Rózsakert ltp. Tűzliliom u.
1
2013. 11. 06.
Tisztelt Postahivatal!

2013.10.29-én a postaládánkba bedobtak egy értesítőt, hogy ajánlott levél érkezett a nevünkre. Egész nap itthon tartózkodtunk,ha becsenget a postás átvehettük volna, de nem tette. Az értesítőre ráírta, hogy egy hét múlva megismétli a kézbesítést. Ismét itthon tartózkodtunk, de ez nem történt meg. A férjem bement a postára, hogy átvegye. Közölték a postásnál van másnap kihozza. Nem hozta. Újból bementünk a postára, megint közölték, hogy a postásnál van biztos napközben kézbesíti. Nem történt meg. Holnap harmadszorra kellene a 70 éves férjemnek bemennie a postára, hogy átvegye a hivatalos, NAV-tól érkezett levelünket. Minősíthetetlen ami az utóbbi időben a környékünkön történik a levelekkel. Többször előfordul, hogy más levelét hozzánk dobják be, pl. számlaleveleket. Kérem hathatós intézkedésüket, hogy mielőbb rendeződjön ez az áldatlan állapot.

Üdvözlettel:

Verebesi Istvánné
1223 Bp. Rózsakert u. 66.
1
2013. 07. 22.
Tisztelt Magyar Posta!
Sorozatban fordult elő az utóbbi hetekben, hogy a levelek nem a megadott címre kerülnek, hanem pl. Vidám u. helyett a Névtelen utcából hozza át valaki a T-Home számlát. Házon belül is másik lépcsőházba érkezik a levél. Egy alkalommal OTP értesítés az utcai szórólapgyüjtőben landolt. De kaptam már tértivevényes levelet is a postaládámba. ugyan ki vette át? Az egész környéről hallok panaszokat, kérem csináljanak rendet!
Különösen a hivatalos levelek okozhatnak kárt.
Kérem szíves intézkedésüket és tájékoztatást a megtett intézkedésekről.
Tisztelettel
Dr. Borján József
1223 Vidám u. 8. IV. 20

További találatok ebben a kerületben:

Baross Gábor telep postahivatal Budapest XXII. kerület, Dózsa György út 55.

Budafok 2-es postahivatal Budapest XXII. kerület, Gádor u.1.

Campona postahivatal Budapest XXII. kerület, Nagytétényi út 37-43.

Nagytétény postahivatal Budapest XXII. kerület, Nagytétényi út 268.

 
Budapesti Programajánló - 2021 Május
H K Sz Cs P Sz V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
 

Budapest hőmérséklete: 11 °C

Zenit Futárszolgálat
 
 

legkeresettebb cégek:

 

legújabb hírek:

 

legújabb programok: